Hoe Huawei Bluetooth-problemen met uw telefoon op te lossen?

Er zijn een aantal Huawei Bluetooth-problemen opgetreden waarmee de gebruikers te maken hebben gehad met hun apparaten, en als jij een van hen bent die zich in dezelfde situatie bevindt en niet in staat is om soepel met je Huawei P20 Pro te werken, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou in deze blog.

U moet eerst onze website hier bekijken, Huawei reparaties Service centrum en alle oplossingen vinden om uw problemen op te lossen. Om van het probleem af te komen, moet u de onderstaande stappen volgen.

Stap 1. Start uw apparaat opnieuw op: Dit is een snelle manier om de problemen op te lossen. Een herstart helpt het cachegeheugen van het besturingssysteem te wissen, ongeacht de problemen een bug zijn of een technisch probleem dat kan worden opgelost met een herstart.


  • U moet een ‘Opnieuw opstarten’ aan uw apparaat geven door vanaf uw startscherm naar beneden te vegen om naar het menu ‘Snelle instellingen’ te gaan en vervolgens op de Bluetooth-knop te tikken om het uit te schakelen.
  • Vervolgens moet u op de aan / uit-knop van uw telefoon drukken totdat u niet ziet dat de aan / uit-optie op uw scherm is verschenen.
  • Nu op het weergegeven scherm ziet u de optie 'Opnieuw opstarten' tikt u erop.
  • Na het opnieuw opstarten moet u teruggaan naar het menu Snelle instellingen en het Bluetooth-pictogram sluiten en inschakelen om te zien of het nu werkt.


Stap 2. Desynchroniseer uw Bluetooth-apparaat: dit zal zeker helpen, omdat het desynchroniseren van het Bluetooth-apparaat zal helpen om de verbindingsproblemen op te lossen.


  • Je zou dan moeten 'Desynchroniseren van het Bluetooth-apparaat zoals dit, soms kan ook het probleem zijn, als je vindt dat Bluetooth zichtbaar is in de lijst van de andere Bluetooth waarmee je verbinding wilt maken, dan moet je gewoon desynchroniseren het.
  • Als dat niet heeft geholpen, moet u de cache in Bluetooth wissen. Als er beschadigde bestanden in de cache zijn, kan dit een storing in uw apparaat veroorzaken, dus u moet de bestanden in de cache verwijderen en uw apparaat laten werken weer soepel.


Nu zou u de problemen met uw Bluetooth-verbindingen moeten hebben. Maar als u nog steeds problemen ondervindt, weet u met wie u verbinding kunt maken. Scherm reparatie huawei is altijd beschikbaar om u op elk moment van de dag te helpen. Dus heb de snelste services die u nodig zou hebben om meteen contact op te nemen met ons team van experts om uw problemen binnen de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Los het probleem met de Huawei-computer niet op in eenvoudige stappen

Directe oplossing om de Huawei-telefoon opnieuw in te stellen